Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu susţine că Liviu Dragnea, deşi pozează ca om pios, este un vânător pătimaş, liberalul invitându-l pe liderul PSD să-şi tempereze instinctele şi amintindu-i că având un hobby comun cu Adrian Năstase nu este suficient ca să semene acestuia, întrucât Năstase ”mai deschide o carte, mai vorbeşte o limbă străină”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros, după cum spun unii apropiaţi. Dacă tot vă arătaţi la faţă pios, domnule. Dragnea, mai gândiţi-vă şi la bietele vieţuitoare sălbatice care ne împodobesc pădurile şi mai puneţi ceva stavilă instinctelor”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Predoiu susţine că pasiunea lui Liviu Dragnea ar fi o încercare a preşedintelui PSD de a semăna unuia dintre predecesorii săi în această funcţie, Adrian Năstase. ”Nu-i îndeajuns să vânaţi ca să vă comparaţi cu dl. Năstase. Ce-aţi reuşit dumneavoastră cu Teldrum e nimic pe lângă... În plus, dl. Năstase mai deschide o carte, mai vorbeşte o limbă străină. Zic...”, a comentat Predoiu.

Postarea liberalului este o replică la comentariul făcut de Liviu Dragnea pe tema căsătoriilor dintre homosexuali. 

”Eu sunt un om tradiţionalist. Dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt un fanatic religios. Sunt creştin-ortodox şi eu văd familia formată dintr-un bărbat şi o femeie şi, când vrea Dumnezeu, şi cu copii”, a afirmat Liviu Dragnea, vineri la Parlament.

Întrebat dacă susţine modificarea Constituţiei în sensul în care să scrie explicit că familia e formată din bărbat şi femeie, Dragnea nu a vrut să răspundă.

”Nu vreau să mă pronunţ acum. V-am spus care este opinia mea. Modificarea Constituţiei în mai multe locuri trebuie să se întâmple. Noi mai începusem acest demers, mă rog USL nu a fost capabilă să ducă până la capăt acest demers din mai multe motive. Principalul motiv a fost că, şi nu trebuie să uităm asta, Curtea Constituţională în vechea componenţă a doptată o hotărâre, cred că unică în lume, prin care a spus că o lege e constituţională dar doar după un an, doar ca să nu putem veni cu organizarea referendumului pentru Constituţie”, a arătat Dragnea.

”Sigur că anul viitor ar trebui să fie anul în care Constituţia este completată şi clarificată şi probabil că atunci şi acest lucru va fi un subiect foarte important în dezbatere. Pe de altă parte, o iniţiativă, un demers susţinut de milioane de români nu poate fi tratat cu o asemenea batjocoră, indiferent ce poziţie ai în statul roman”, a mai spus liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.