Deputatul PNL Cătălin Predoiu a afirmat marţi, la Parlament, că bugetul pe 2017 este „hazardat” în ceea ce priveşte veniturile, fiind totodată şi un buget „mincinos”, aşa cum a fost şi campania electorală a PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bugetul este fundamentat pe prognoze care au fost făcute în programul de guvernare al PSD, este un buget care este hazardat în ceea ce priveşte veniturile, e un buget mincinos, cum a fost şi campania lor electorală şi din păcate acest lucru îl vom vedea cu toţii în câteva luni de zile. Chem încă o dată liderii PSD la raţiune şi la onestitate faţă de acest popor”, a afirmat Cătălin Predoiu. 

Plenul reunit al celor două Camere a adoptat, marţi, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 şi proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale, împotriva actelor votând PNL, USR şi PMP. Premierul Sorin Grindeanu a participat la vot, mulţumind la final parlamentarilor pentru rapiditate şi a transmis şi un mesaj către mediul de afaceri, că România va rămâne o ţară cu o economie predictibilă.

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2017 a fost adoptat cu 208 voturi "pentru" şi 105 "împotrivă", iar proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale a fost adoptat cu 208 voturi "pentru", 107 voturi "împotrivă" şi două abţineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.