Coaliţia ia în calcul convocarea în vară a unei sesiuni extraordinare pentru asumarea răspunderii Guvernului pe proiectul legii pensiilor speciale, au precizat surse politice, asta în cazul în care nu se va rezolva blocajul actual din coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezent, proiectul legii pensiilor speciale se află blocat la Parlament, la Camera Deputaţilor, decizională în acest caz. Prim-ministrul Nicolae Ciucă afirma, săptămâna trecută, că după rocada guvernamentală va fi reluată îndeplinirea jalonului din PNRR privind reforma pensiilor speciale.

”Avem încă o perioadă de timp în care putem să le îndeplinim pe toate”, a adăugat premierul PNL.

De asemenea, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că, în cazul în care nu va fi făcută reforma pensiilor speciale prevăzută în PNRR, când va fi premier îşi va asuma răspunderea pe o astfel de lege în faţa Parlamentului. ”Ori trece legea, ori plec eu acasă”, a completat liderul social-democraţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.