Fostul premier Victor Ponta îi cere liderului PSD Liviu Dragnea să spună cu nume şi prenume ce miniştri au fost puşi în anul 2012 de SRI şi George Maior. Ponta aminteşte că în guvernarea sa inclusiv ”Dragnea Mincinosul” a ajuns vicepremier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iată lista miniştrilor din 2012 / să spună Dragnea Mincinosul care dintre miniştri au fost puşi de SRI şi George Maior - cu nume şi prenume! Poate Rovana Plumb?!?! Ce ziceţi? Dar şi Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier în Decembrie - şi pe el l-a pus SRI şi George Maior?”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ponta adaugă: ”Oamenii din PSD care încă mai cred minciunile lui Dragnea şi girează mizeriile lui sper să se trezească - sau sunt la fel de vinovaţi ca şi el!”

Fostul premier postează link de pe Wikipedia cu miniştrii din guvernarea sa.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi, la Antena 3, că fostul premier Victor Ponta i-ar fi "dat de înţeles” că a stabilit împreună cu fostul director al SRI George Maior componenţa guvernului USL în anul 2012 şi că Maior i-ar fi spus că Guvernul trebuie format din oameni "verificaţi”. Victor Ponta a reacţionat la scurt timp, afirmând, la B1 TV, că Dragnea minte şi că actualul lider al PSD "nu ştia cum să îi intre sub piele lui George Maior”, căruia "îi ducea cadouri”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.