Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, după ce moţiunea a fost votată, că îi pare rău că şi-a bătut fosta echipă, dar social-demoraţii s-au bătut singuri, când nu au înţeles că modul lor de a face politică nu este corect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doamna Dăncilă chiar nu era adecvată pentru funcţia de prim-ministru şi e bine că azi se cam încheie o epocă proastă”, a spus Victor Ponta.

Aceasta a spus că doreşte să construiască ”o guvernare bună, social democraţie şi să ieşim din criza în care chiar suntem”.

”Nu pot să mă bucur că mi-am bătut fosta echipă, dar cred că s-au bătut ei”, a mai spus Ponta, care a făcut referire la modul în care PSD ”a cumpărat voturi”. 

Ponta a explicat că 28 de parlamentari ai Pro România au semnat moţiunea şi au votat-o 31.

În plus, el a reiterat ideea că va încerca să facă o majoritate cu PSD pentru a-i face preşedintelui Klaus Iohannis o propunere comună de premier.

Ponta a explicat că nu el este acea propunere şi a afirmat că are numeroase apeluri de la social-democraţi dispuşi să discute cu Pro România. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.