Fostul premier Victor Ponta susţine că Ministerul Justiţiei a formulat 72 de observaţii la ordonanţa ”Vâlcov-Teodorovici“, el publicând şi un document în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ministerul Justiţiei a formulat 72 de observaţii la Ordonanta «Vâlcov - Teodorovici» !!!!! 72 !!!! Consiliul Economic şi Social (patronate, sindicate şi ong-uri) au dat în unanimitate aviz negativ! Coaliţia pentru Dezvoltarea României (principalii investitori şi contribuabili la Bugetul de Stat) au cerut public Guvernului să amâne adoptarea! Şi totuşi Dragnea, Dăncilă, Vâlcov, Teodorovici merg mai departe spre distrugerea economiei româneşti - iar preţul va fi pus pe oamenii obişnuiţi din biata noastră ţară!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

El publică şi o parte din documentul la care face referire şi care este semnat de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Guvernul se reuneşte vineri seara, într-o nouă şedinţă, pe ordinea de zi făcută publică aflându-se mai multe proiecte de hotărâre, însă, conform liderului PSD Liviu Dragnea, ar putea fi adoptată şi OUG privind măsurile fiscale, inclusiv taxa pe lăcomie, deşi actul normativ nu figurează deocamdată pe agenda şedinţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.