Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminică, la Parlament, că mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota moţiunea de cenzură împotriva premierului Sorin Grindeanu, ceea ce ar însemna că, în lipsa voturilor de la parlamentarii opoziţiei, şeful Guvernului nu va putea fi demis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mai mult de 14 (parlamentari - n. r.). Atât contează”, a declarat Victor Ponta întrebat câţi parlamentari PSD a reuşit să convingă să nu voteze moţiunea de cenzură.

”Eu cred că niciun pesedist adevărat n-o să cheme alte partide să-i rezolve problemele interne”, a spus el ca reacţie la declaraţia preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, conform căruia social-democraţii vor racola parlamentari de la toate partidele pentru a susţine moţiunea de cenzură.

În ceea ce priveşte o eventuală curiozitate a deputaţilor PSD în privinţa informaţiilor vehiculate conform cărora Ponta ar fi un ”om al sistemului”, acesta a răspuns că ”nu cred nici ei (social-democraţii - n. r.) prostiile astea”. ”E un propagandist la PSD, un consilier al domnului Dragnea, care cred că a rămas în 1989 cu agenturili străine, ştiţi?”, a mai spus el.

Întrebat ce l-a deranjat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD a spus că ”faptul că nu mai are puterea”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.