Liderul Pro România, Victor Ponta, aminteşte că a spus recent că este dispus să discute un proiect politic cu ALDE, dacă acest partid iese de la guvernare. El precizează că a discutat cu Tăriceanu, că nu au luat decizii, dar că sunt şanse mari de succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe 22 Iulie am spus «dacă Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun» ! Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii - dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune - sunt sanse mai mari de succes!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

El spune că este o nevoie uriaşă de schimbare a modului de guvernare a ţării, „un «RESET» total al administratiei publice si al directiei economice!”

„Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice! Noi Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”, încheie Victor Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Victor Ponta pentru ca ALDE şi PRO Româna să încheie o alianţă politică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.