Fostul preşedinte al PSD Victor Ponta susţine că Darius Vâlcov este în continuare consilier al premierului Viorica Dăncilă, chiar dacă "probabil nu mai are funcţia oficială". Ponta afirmă că Vâlcov se ocurpă în continuare "de probleme de finanţe ale ţării".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnul Vâlcov e acolo, toată lumea e acolo. Ce, a plecat cineva?", a spus Victor Ponta, luni, în cadrul unei emisiuni la Digi 24.

El a afirmat că Darius Vâlcov "e în continuare consilierul doamnei Dăncilă pe problemele astea economice extraordinare pe care le-a făcut foarte bine, până la urmă".

Ponta a spus, referindu-se la Darius Vâlcov, că "probabil că nu mai are funcţia oficială, dar cine credeţi că se ocupă de probleme de finanţe ale ţării?".

"Vâlcov se ocupă, rezultatele le vedeţi: am ajuns la 10 miliarde de euro deficit, şi în condiţiile astea ei au zis: la anul dăm iar pensiile mai mari. De unde le daţi mă, că nu aveţi nici pentru acum!”, a spus Ponta.

"Dvs vi se pare că din ce face acum doamna Dăncilă e ceva ce nu făcea Dragnea: Statul paralel, Europa care le vrea răul, Iohannis care nu-i lasă, opoziţia, hai să cumpărăm deputaţi, hai să mai dăm câte o ordonanţă pe şest să ajutăm pe z”, a adăugat Ponta.

Darius Vâlcov a demisionat, în luna iunie, din funcţia de consilier de stat al premierului după o discuţie convocată de premierul Viorica Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.