Fostul premier Victor Ponta, pe care USR l-a dat în judecată pentru calomnie, scrie pe Facebook că a aflat din presă că Nicuşor Dan ”are obiceiul să înceapă procese şi să renunţe la ele dacă primeşte ceva consistent”, aşa că, pentru a nu pierde timpul, întreabă şi el: "Skol'ko tovarisci Nicusor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am doar două întrebări: 1. Eu am vorbit şi voi continua să vorbesc despre rolul negativ şi profund antinaţional pe care fundaţiile şi unii dintre oamenii sponsorizaţi de George Soros în România şi în Estul Europei îl joacă / şi spun acest lucru pe baza datelor şi documentelor la care am avut acces ca şef de partid şi Prim Minstru / despre ND nu am vorbit niciodată pentru că eu mă lupt cu stăpânul nu cu pechinezul care se face că latră «fioros»/ acum însă înţeleg că ND are delegaţie şi îl reprezintă oficial pe George Soros în România în procesele cu cei ca mine care îl critică?!? 2. Am aflat din presă că dl Nicuşor are obiceiul să înceapă procese şi să renunţe la ele dacă primeşte ceva consistent - ca să nu pierdem timpul întreb şi eu «Skol'ko tovarisci Nicusor»”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a depus, joi, la Tribunalul Bucureşti, acţiuni împotriva lui Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă ”pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvaţi România”, cerându-le fiecăruia daune în valoare de 500.000 de lei pentru prejudiciu de imagine.

Liderul USR a explicat că este vorba despre plângeri legate de ”campania infamă”, că reprezentanţii USR sunt ”oamenii lui Soros”, adăugând că vor mai urma astfel de acţiuni împotriva oricărei persoane care va face asemenea acuzaţii împotriva Uniunea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.