PNL cere sancţionarea preşedintelui executiv al PSD Niculae Bădălău, în urma incidentului cu liberalul Marin Anton, şi chiar excluderea acestuia din partid, apreciind că "în PSD agresivitatea a devenit o obişnuinţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obişnuinţă, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancţionarea lui Nicolae Bădălău, preşedinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic să agreseze fizic o altă persoană.  Dacă zilele trecute fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit rândul unui alt politician tot din zona Opoziţie, dar din PNL", spun liberalii.

Ei argumentează că deja autorităţile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

"PNL consideră ca total neacceptabilă atitudinea lui Nicolae Bădălău şi constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forţă. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD să nu evite luare unei decizii de sancţionare a lui Nicoale Bădălău, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce România şi care se vrea responsabil. Solicităm PSD delimitarea publică faţă de acest comportament agresiv!", mai afirmă PNL.

Liberalul Marin Anton susţine că a fost lovit peste gură şi ameninţat de către preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău, care însă neagă, spunând că au avut doar un schimb de replici şi că nu este adeptul violenţei, nici măcar verbale.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu au declarat, duminică, pentru News.ro, că s-a deschis un dosar de cercetare penală în urma unei reclamaţii primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.