Conducerile PNL şi PSD Bucureşti, împreună cu consilierii generali PSD şi PNL, se întâlnesc marţi, la ora 11.00 pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General dedicată bugetului Capitalei, potrivit unor surse politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PNL şi PSD Bucureşti vor analiza amendamentele celor două partide pe care le vor promova în viitorul buget al Capitalei, care încă nu a primti votul Consiliului General al Capitalei. 

Întâlnirea de marţi vine după ce săptămâna trecută, reprezentanţii PNL Bucureşti au făcut un apel către toate grupurile politice din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi le-au invitat la un dialog constructiv pentru examinarea detaliată a bugetului oraşului.

”Primarul Capitalei Nicuşor Dan, împreună cu grupurile de consilieri USR şi PMP, şi-au exprimat angajamentul ca până luni să identifice soluţii pentru completarea sumelor necesare serviciilor publice de până la un miliard de lei”, preciza comunicatul de presă al filialei liberale din Capitală.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu a reuşit pentru a treia oară să voteze bugetul Capitalei pe 2024, fiind înregistrate17 voturi „pentru”, 23 de abţineri şi un vot „împotrivă”. La fel ca la precedentele două şedinţe, PNL şi PSD s-au poziţionat impotriva proiectului primarului.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.