Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora a anunţat, duminică, prin intermediul unui comunicat de presă, că PNL Sector 3 va acţiona în justiţie candidatul PSD la Primăria Sectorului 3, actualul primar Robert Negoiţă, pentru încălcări repetate ale legii şi utilizarea ilegală a banilor publici pentru campania ”I Love Sectorul 3”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PNL Sector 3  şi candidatul PNL Cristina Pocora ”denunţă manipularea neruşinată cu care actualul primar, Robert Negoiţă, încearcă să îi înşele pe cetăţeni, prin utilizarea activităţilor realizate de instituţia Primăriei Sectorului 3 şi a campaniei de promovare «I love Sector 3», plătite din bani publici, în scopul promovării sale electorale”.

PNL Sector 3 anunţă că-l va acţiona în justiţie pe primar pentru încălcări repetate ale legii şi utilizarea ilegală a banilor. Liberalii spun că, potrivit Legii nr. 334 din 17 iulie 2006, privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, precum şi a Ghidului Autorităţii Electorale Permanente (AEP), este interzisă implicarea resurselor instituţiilor publice în campania electorală.

”Atât în perioada de precampanie electorală, cât şi în campania electorală oficială care a început pe 6 mai, primarul PSD Robert Negoiţă se promovează sub sloganul Primăriei – «I love Sector 3» şi participă la evenimente ale Primăriei ca şi când acestea ar fi evenimente electorale. Pentru ca manipularea să fie şi mai eficientă, pesedistul Robert Negoiţă nu foloseşte în comunicarea publică niciun însemn (siglă, slogan, culoare) şi nicio referire verbal la Partidul Social Democrat, din partea căruia candidează. Astfel Robert Negoiţă doreşte să se identifice 100% cu instituţia publică a Primăriei Sectorului3, ceea ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii”, transmite PNLSector 3. 

Liberalii îl acuză pe Robert Negoiţă că, pe site-ul personal şi pe canalul de youtube prezintă activităţi ale Primăriei şi foloseşte identitatea vizuală şi activităţile campaniei ”I love Sector 3”. În plus, spun cei de la PNL, în perioada de precampanie electorală, în Sectorul 3 au fost amplasate corturi care promovau realizările Primăriei sub sloganul ”I love Sector 3”

Organizaţia PNL Sector 3 mai afirmă că primarul Robert Negoiţă a organizat, cu ocazia aniversării parcului IOR, Primăria Sectorului 3, un eveniment , din bani publici.  ”La acest eveniment, în faţa unui public numeros, a luat cuvântul candidatul Robert Negoiţă, chiar dacă totul a avut loc pe data de 7 mai, adică în perioada legală de campanie electorală”, se mai arată în comunicatul PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.