Rreprezentanţii PNL Sector 1 au acuzat că edilul Clotilde Armand minte public şi anunţă că închide primăria şi sistează serviciile publice, însă în extrasul de cont al Primăriei figurează 4 milioane lei pentru bunuri şi servicii pe acest an, iar plăţile efectuate, până la 29 februarie, erau de 1,857 milioane lei. „Primăriţa Armand blochează voit funcţionarea Primăriei în timp ce şcolile sunt lăsate fără pază, iar banii sunt risipiţi pe amenzi plătite pentru incompetenţa echipei sale”, mai spun aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consilierii locali ai PNL şi PSD au convocat, joi, şedinţă de îndată pentru a obliga primarul să ia măsuri urgente pentru îmbunătăţirea siguranţei în şcolile din sector şi pentru a explica de ce primarul Clotilde Armand aruncă în spaţiul public informaţii mincinoase şi alarmante prin care susţine că primăria va fi închisă din cauza tăierii fondurilor, conform comunicatului de presă al PNL Sector 1.

Culmea ipocriziei, tot dumneai scrie pe reţelele sociale că „este interzis în lege să opreşti serviciul public”, deci mărturiseşte public faptul că încalcă legea. Ca atare, anunţăm public că am sesizat oficial instituţia Prefectului Capitalei pentru această încălcare a legii.

„De fapt, doamna Armand face scandal pentru a acoperi lucrurile extrem de grave care se întâmplă în sector sub conducerea sa. Din cauza incompetenţei şi nepăsării administraţiei Armand, copiii din şcolile Sectorului 1 sunt puşi zilnic în pericol prin lipsă de pază suficientă şi lipsă de răspuns la solicitările şi nevoile concrete. Deşi consilierii locali, directorii de şcoli şi părinţii copiilor de la zeci de şcoli din sector au atras atenţia în nenumărate rânduri că tăierea posturilor de pază afectează grav siguranţa elevilor, Clotilde Armand a ignorat ani de zile aceste semnale. Ceea ce s-a întâmplat la Şcoala Titulescu este doar una dintre situaţiile îngrozitoare pe care dezinteresul doamnei primar le-a produs”, mai spune sursa citată.

Liberalii de la Sectorul 1 mai precizează că incompetenţa administraţiei Armand se vede la toate nivelurile.

„Recent, Primăria Sectorului 1 a fost amendată cu 159.000 de lei de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) întrucât a încălcat prevederile legale cu privire la prelucrarea datelor prin intermediul unei platforme on-line, utilizată pentru colectarea datelor cu caracter personal. În timp ce pune vieţile cetăţenilor în pericol şi plăteşte amenzi pentru incompetenţa sa şi a echipei sale, doamna Clotilde Armand face circ pe reţelele sociale şi ameninţă cu blocarea primăriei. Noi nu vom permite ca aceşti mincinoşi să distrugă Sectorul 1. Facem curăţenie în sector şi ordine în primărie, iar din 9 iunie schimbăm administraţia lui Clotilde Armand cu una serioasă, competentă şi pusă pe treabă”, potrivit sursei menţionate.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, joi, că Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL şi PSD, care au luat banii de la funcţionarea primăriei şi i-au dat la Catedrala Mântuirii.

Ea precizează că a depus deja o plângere penală săptămâna trecută, pentru că este interzis în lege să opreşti serviciul public. De astăzi nu vom mai avea internet în instituţie. „De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria şi voi informa fiecare cetăţean din sector despre cum este furat de coaliţia PSD PNL,” mai spune Clotilde Armand.

Armand a mai anunţat că va deschide un birou al registraturii în faţa sediului PSD din Kiseleff şi unul în faţa sediului PNL din Modrogan, „să-i vadă o ţară întreagă cât de disperaţi sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniştiţi în continuare”.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.