PNL Sector 1 a făcut o carte neagră a administraţiei Clotilde Armand în care precizează că „politrucul” Armand, edil al Sectorului 1, nu a făcut nimic timp de doi ani, doar a prezentat pe Facebook lucruri pe care nu le-a realizat în realitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cartea neagră a administraţiei Clotilde Armand realizată de organizaţia PNL Sector 1 poate fi accesată AICI
 
„Ştiţi care este cel mai trist lucru? Faptul că această persoană se dovedeşte a fi un politruc. Tot ceea ce a făcut dovedeşte faptul că este exact tipicul politicianului cu care românii, din păcate, au trebuit să se obişnuiască timp de 32 de ani: minciuni, circ, lipsă totală de transparenţă", a declarat preşedintele filialei PNL Sector 1, Sebastian Burduja, potrivit unui comunicat de presă al organizaţiei liberale.
 
„Clotilde Armand este exemplul viu al faptului că mai nou în politică nu înseamnă neapărat mai bun, iar realitatea ne confirmă acest lucru:
 
- digitalizarea, blocată în sertarul primarului Armand;
 
- primărie complet opacă, contrar promisiunilor dânsei din campanie;
 
-  Peste 100.000 de Euro irosiţi prin metode poluante, fără a oferi locuitorilor din Aviaţiei apă caldă;
 
- Doar 26 blocuri anvelopate; (În 2015, la sfârşitul mandatului administraţiei liberale, în Sectorul 1 erau reabilitate termic 800 de blocuri)
 
- 0 locuri noi de parcare în 2 ani de mandat;
 
- Colectarea selectivă, doar pe hârtie în sectorul 1, în realitate lipseşte cu desăvârşire;
 
- Doar 2495 de arbori plantaţi, care s-au uscat pentru că nu s-au plantat într-o perioadă prielnică a anului;
 
-  Patrimoniu ADP distrus;
 
- Promenada verde, un vis nerealizat;”, mai indică sursa citată.
 
Reprezentanţii organizaţiei PNL Sector 1 mai spun că, din nefericire, acestea nu sunt singurele nereguli, aşadar vă invităm să parcurgeţi cartea neagră a administraţiei Armand, unde arătăm în 28 de pagini „realizările” actualului edil.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.