Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan, este candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria municipiului Baia Mare, în timp ce administratorul public al judeţului, Gabriel Şteţco, va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionel Bogdan a declarat în cadrul evenimentului de lansare a candidaţilor PNL din judeţul Maramureş că ”a lucrat zi de zi împreună cu echipa PNL pentru a aduce bani în judeţul Maramureş”.

”De câte ori m-am dus la Bucureşti, l-am căutat pe domnul preşedinte Ciucă, şi când era premier, şi după, pentru a discuta despre problemele reale pe care le avem în Maramureş”, a arătat Ionel Bogdan, precizând că este vorba de lucrurile importante pentru comunitate. Ionel Bogdan a mai spus că multe din proiectele cu finanţare europeană au devenit realitate în această perioadă, chiar dacă la început ”toată lumea credea că este nebun”.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Da, să ştiţi că am o doză de nebunie, pentru că altfel nu aş fi reuşit să fac atâtea lucruri”, a mai declarat Ionel Bogdan, el arătând că a ajuns la un portofoliu de peste 2 miliarde de euro pentru Maramureş.

Gabriel Şteţco, liberalul care va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, este preşedintele organizaţiei de tineret a PNL Maramureş.

”Noi, liberalii, am scris şi scriem istorie. În 2020, maramureşenii au ales cel mai tânăr preşedinte de CJ, pe prietenul meu, pe Ionel Bogdan. Şi astăzi, după trei ani şi jumătate de mandat, putem să vedem cu ochiul liber diferenţele, de la zero proiecte, la peste 78 de proiecte, de la aproape 20 de milioane de euro în opt ani la peste 600 de milioane de euro contracte de finanţare semnate, proiecte finalizate”, a spus Gabriel Şteţco.

El a precizat că diferenţa dintre administraţia liberal şi cea pesedistă este că ”ei doar vorbesc şi noi facem”.

”Ei doar promit, noi acţionăm, ei doar ne spun poveşti frumoase, noi ne respectăm angajamentele electorale”, a mai spus Gabriel Şteţco.

PNL propune pentru funcţia de primar al municipiului Sighetu Marmaţiei pe actualul viceprimar al oraşului, Daniela Oniţa Ivaşcu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.