Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile deputatului PSD Carmen Mihălcescu, vicepreşedinte al Camerei, în perioada în care se află în concediu, a declarat, luni, deputatul PNL Dan Vîlceanu. El l-a acuzat pe Liviu Dragnea că nu a vrut să dea curs solicitării opoziţiei de convocare în sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca să înţelegeţi, aceasta este solicitarea noastră şi nu avea niciun fel de motiv să o refuze. Preşedintele Camerei Deputaţilor, odată primind această solicitare, trebuia să convoace Camera Deputaţilor în sesiune extraordinară. Nu a făcut-o, ba mai mult, astăzi aflăm că şi-a delegat atribuţiile. Este singura acţiune pe care a făcut-o Liviu Dragnea în urma acestei solicitări”, a declarat luni în Parlament deputatul PNL Dan Vîlceanu.

La acestă oră are loc şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, pe ordinea de zi fiind solicitarea PNL, USR şi PMP de convocare în sesiune extraordinară a Camerei Deputaţilor în perioada 20-24 august. Opoziţia vrea, în acest fel, să dezbată în plen o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, după violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

De asemenea, pentru sesiunea extraordinară Opoziţia a cerut constituirea unei comisii de anchetă privind violenţele din Piaţa Victoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.