Liderul PNL Ialomiţa Dragoş Soare a declarat, joi pentru News.ro, că în şedinţa Biroului Permanent Judeţean Ialomiţa a fost luată, cu unanimitate de voturi, decizia de îl exclude din partid pe primarul din Urziceni Constantin Sava, în contextul scandalului generat de cazul femeii care a născut pe trotuar, lângă spitalul din localitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL Ialomiţa a precizat, pentru News.ro, că decizia luată de filială va fi comunicată conducerii centrale a formaţiunii şi urmează să fie aprobată de către Biroul Permanent Naţional al partidului.

Primarul oraşului Urziceni Constantin Sava a intrat în atenţia publică în urma scandalului izbucnit după ce o femeie a fost nevoită să nască pe trotuar, în faţa spitalului sin localitate.

Primarul a făcut declaraţii referitoare că femeia era surdo-mută, dar şi la etnia acestera, motiv pentru Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat.

De asemenea, edilul din Urziceni a anunţat, miercuri, suspendarea din funcţie a managerului Spitalului Urziceni, Daniela Elena Ianuş, deşi inclusiv filiala Ialomiţa a partidului a solicitat demisia acesteia şi a precizat că Ianuş şi-a pierdut calitate de membru PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.