Conducerea liberală a fost convocat în şedinţa Biroului Politic Central pentru luni, de la ora 13, la Palatul Parlamentului, subiectul principal al discuţiilor fiind validarea listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că au fost validate listele de candidaturi din 35 de organizaţii judeţene ale partidului, urmând ca luni să se finalizeze listele şi în celelalte judeţe plus Bucureştii.

Printre judeţele ale căror liste mai trebuie validate se află şi judeţul Timiş, unde pe locul 1 la Camera Deputaţilor a fost propusă chiar preşedintele partidului, Alina Gorghiu. Aceasta a avut vineri o discuţie cu conducerea acestei organizaţii care şi-a reconfirmat intenţia de a o propune pe listele sale.

Între timp, au apărut discuţii legate de liste validate deja la nivel central. Senatorul Traian Igaş a scris, sâmbătă, pe Facebook, că nu va mai candida şi a acuzat "frustări” în filiala PNL condusă de Gheorghe Falcă.

"Din păcate, în interiorul filialei se regăsesc unele frustrări, reduse, ce e drept, dar suficient să mă facă să înţeleg că nu este bine să tulbur apele mai mult decât sunt ele acum. Am simţit că astăzi nu sunt doriţi oameni cu personalitate, care au lăsat ceva în urma lor dar care nu pot fi controlaţi din telecomandă. Nu comentez astăzi viziunea unicului conducător liberal de la Arad, dar aştept cu interes profeţiile făcute în faţa colegilor de partid. Sunt un om echilibrat şi stăpân pe mine şi înţeleg să mă opresc aici”, a scris Igaş.

Contactat de corespondentul News.ro, senatorul a precizat că "unicul conducător” la care se referea este Gheorghe Falcă, şeful filialei judeţene PNL.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.