PMP acuză, vineri, că la Schela, judeţul Galaţi, au încercat să elimine formaţiunea din Biroul Electoral de circumscripţie, printr-o metodă josnică, marcând bileţelul cu Pro România, pentru a fi siguri că PMP nu va intra la tragerea la sorţi. Dreapta Unită anunţă că va sesiza toate aceste cazuri de fraudă, de abuzuri şi încercări de viciere a procesului electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Alertă de fraudă electorală! Continuă atacurile la adresa Dreptei Unite. La Schela, judeţul Galaţi, au încercat să elimine PMP din Biroul Electoral de circumscripţie, printr-o metodă josnică: au marcat bileţelul cu Pro România, pentru a fi siguri că PMP nu va intra la tragerea la sorţi pentru completarea componenţei acestuia”, a transmis Partidul Mişcarea Populară.

Formaţiunea preciează că ”frauda a fost semnalată de membrii Dreapta Unită, prezenţi la şedinţa Biroului Electoral”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

”Deşi a fost solicitată reluarea procedurii, cu bileţele noi, nemarcate, conducerea Biroului Electoral de circumscripţie, împreună cu membrii PSD, PNL, AUR, UDMR şi Grupul minorităţilor naţionale, a refuzat reluarea procedurii vizibil fraudate. Biroul Electoral Judeţean Galaţi a fost sesizat, precum şi instituţiile abilitate”, menţionează PMP.

”Acest caz arată un tipar construit împotriva PMP şi a Dreptei Unite. După ce au încercat să elimine alianţa de pe buletinele de vot, acum continuă atacurile pe toate căile, cu precădere în birourile electorale de circumscripţie, de unde se poate supraveghea modul în care se derulează alegerile. Dreapta Unită va sesiza toate aceste cazuri de fraudă, de abuzuri şi încercări de viciere a procesului electoral. Voinţa românilor trebuie apărată cu orice preţ. Nu-i vom lăsa să ne fure viitorul!”, spune PMP în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.