PMP solicită consilierilor judeţeni din Maramureş care „cântă în strună PSD” să îşi depună mandatele, în caz contrar vor fi excluşi din partid. Formaţiunea reaminteşte că a fost exclus din PMP Lucian Morar, fostul preşedinte al organizaţiei judeţene Maramureş şi locul acestuia, interimar, a fost preluat de Adrian Todoran.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PMP cere consilierilor judeţeni din Maramureş care cântă în struna PSD să-şi depună mandatele. Având în vedere faptul că la evenimentul de alegere a organizaţiei PSD Ulmeni au fost prezenţi şi patru consilieri judeţeni aleşi pe listele Partidului Mişcarea Populară, le solicităm acestora să dea dovadă de demnitate şi asumare şi să-şi depună mandatele. Dacă nu vor face asta, oricum vor fi excluşi din partid şi, în baza Codului Administrativ, articolul 204, alineatul 2, punctul j, aceştia îşi vor pierde mandatele. De altfel, PMP l-a exclus din partid pe Lucian Morar, fost preşedinte al organizaţiei judeţene Maramureş şi încă primar al oraşului Ulmeni.  Colegiul Naţional al PMP l-a învestit pe domnul Adrian Todoran în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PMP Maramureş”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PMP. 
 
PMP reiterează faptul că, „în ciuda tuturor acestor eforturi active ale PSD de a fura din aleşii noştri locali, va lupta împotriva unui partid care împinge ţara spre un dezastru politic, economic şi social”. 
 
„Angajamentul nostru rămâne ferm: toţi aleşii locali care vor promova activitatea altor partide vor fi excluşi din formaţiunea noastră. PMP este un partid de dreapta şi va rămâne în opoziţie cu practicile partidelor învechite, manifestând astfel toleranţă zero faţă de acest soi de traseism politic lipsit de onoare”, mai arată postarea de pe reţeaua de socializare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.