Plenul Parlamentului ar urma să fie convocat pentru luni seară, astfel încât preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski să se poată adresa parlamentarilor români. Demersuri în acest sens au fost făcute încă de acum câteva zile, în ultimele săptămâni Zelenski adresându-se direct aleşilor din mai multe ţări, inclusiv Congresului SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse politice au declarat, vineri seară, că plenul Parlamentului ar urma să fie convocat pentru luni, la ora 19.00.  

Parlamentarii vor urmări mesajul pe care-l va transmite preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski.  

Demersuri în acest sens au fost făcute încă de acum câteva zile, atât preşedintele Senatului, Florin Cîţu, cât şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, având comunicări în acest sens.  

În ultimele săptămâni, Zelenski s-a adresat direct parlamentarilor din mai multe ţări, mulţumind pentru ajutor şi cerând în continuare sprijin pentru a contracara invazia rusă.  

Zelenski s-a adresat inclusiv Congresului SUA.  

De asemenea, Zelenski a transmis direct mesaje locuitorilor din mai multe oraşe ale lumii, cerându-le să se opună războiului şi să ceară oficialilor naţionali sancţiuni dure pentru Rusia.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.