Petre Daea, noul ministru al Agriculturii, a depus jurământul la Palatul Cotroceni, într-o ceremonie care a durat doar câteva minute. Alături de ministru au fost prezenţi preşedinţii celor două Camere, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor şi Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, precum şi premierul Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petre Daea, noul ministru al Agriculturii, a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Ceremonia a durat foarte puţin şi nu s=au ţinut discursuri.

La eveniment au fost prezenţi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, precum şi consilieri prezidenţiali. 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 8 iulie 2022, decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a domnului Petre Daea, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale.

Prim-ministrul României Nicolae-Ionel Ciucă a transmis Administraţiei Prezidenţiale propunerea de numire a lui Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale", a anunţat, joi seară, Guvernul.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului, că înlocuitorul lui Adrian Chesnoiu la Ministerul Agriculturii este Petre Daea, despre care a afirmat că este ”un om cu experienţă şi un patriot, iubit de cei care lucrează în agricultură".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.