O petiţie online cu titlul ”Susţin Platforma Romania100” a fost lansată luni seară, adunând până la ora transmiterii acestei ştiri aproape 30.000 de semnături.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai multe semnături vin din Bucureşti, peste 7.500, urmat de Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi, cu peste 1.000 de semnături fiecare.

Susţinătorii sunt din 97 de oraşe.

Petiţia este semnată şi de persoane din Londra, Bruxelles, Paris, Dublin, Viena, Paris, Amsterdam, Roma, Copenhaga, Munchen, Berlin, Toronto, Montreal, Stockholm.

Primul semnatar al petiţiei este ministrul Cristian Ghinea.

Prim-ministrul Dacian Cioloş a dat publicităţii, luni seară, Platforma România 100 care cuprinde principiile şi proiectele pe care vrea să le aplice în cazul în care va rămâne prim-ministru, platforma conţinând 10 principii de bază, un program de măsuri pentru primele 100 de zile ale viitoarei guvernări şi un portofoliu de proiecte naţionale.

Premierul a anunţat lansarea platformei, pe pagina sa de Facebook, postare care a adunat, până la această oră peste 23.500 de Like-uri şi aproape 12.000 de share-uri.

Platforma are şi un site dedicat www.ro100.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.