Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a declarat, joi, că PSD "era un tren pe o linie moartă într-o gară abandonată", dar Marcel Ciolacu a reuşit să pună partidul pe şine. "Nu se mişcă foarte repede, dar are capacitate cu toată echipa să prindem şi viteză", a spus Stănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am găsit un partid din punct de vedere organiatoric şi financiar la pământ. Marcel a reuşit într-o perioadă scurtă să pună partidul pe şine. PSD era ca un tren pe o linie moartă într-o gară abandonată. El a reuşit să pună partidul pe şine. Nu se mişcă foarte repede, dar are capacitate cu toată echipa să prindem şi viteză. Nu e o perioadă prea fericită, e o perioadă grea, nu sunt o fire optimistă, dar sunt optimist că putem câştiga şi localele şi prezidenţialele. Trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi şi între noi şi să fim solidari şi astfel vom câştiga”, a declarat Stănescu. 

La rândul său, în discursul ţinut la Conferinţa Judeţeană a PSD Buzău, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD poate avea rezultate foarte bune la alegerile viitoare, fiind "ajutat şi de premierul Orban".

"Avem capacitatea de a câştiga alegerile locale, avem capacitatea şi ne ajută şi domnul Orban şi al său Guvern să câştigăm legerile locale şi generale. Partidul are capacitatea ca în 2024, în afară de a câştiga toate alegerile, în primul rând să aibă preşedintele României”, a declarat Ciolacu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.