Filiala judeţeană a PSD Iaşi anunţă că Partida Romilor Pro Europa Iaşi va susţine candidaţii PSD la alegerile locale din 9 iunie, reprezentanţii romilor urmând să primească locuri pe listele de consilieri în mai multe localităţi din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul filialei judeţene PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, susţine că a fost semnat protocolul de colaborare între cele două formaţiuni.
 
”Avem un dialog continuu la nivelul comunităţilor locale. Nu ne oprim doar în birourile primăriilor. Ne interesează problemele cu care se confruntă cetăţenii judeţului pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii. Parteneriatul cu toţi ieşenii este obligatoriu pentru noi, social-democraţii ieşeni. De aceea, am discutat cu reprezentanţii Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa, Sucursala judeţeană Iaşi, despre cum putem veni în sprijinul comunităţilor pe care aceştia le reprezintă. Am ajuns la concluzia că un protocol prin care să formăm echipe puternice la nivel local care să lupte pentru fiecare ieşean este cel mai eficient mod de lucru”, a declarat şeful social-democraţilor ieşeni, Bogdan Cojocaru.
 
Reprezentanţii Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa Iaşi, dar şi alţi reprezentanţi ai comunităţilor de romi vor fi incluşi pe listele PSD de consilieri în mai multe localităţi din judeţul Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.