Parlamentul European discută în 15 aprilie situaţia statului de drept în România, la solicitarea grupului PPR, conform anunţului făcut pe pagina sa de Facebook de europarlamentarul Cristian Preda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Luni, 15 aprilie, situaţia statului de drept din România va fi discutată în plenul PE, aşa cum am propus. Sper ca Dăncilă să aibă curajul de a veni la Strasbourg", anunţă pe Facebook europarlamentarul Cristian Preda.

Tot el a fost şi cel care a anunţat că grupul PPE cere discutarea situaţiei statului de drept în România în Parlamentul European şi adoptarea unei noi rezoluţii despre derapajele guvernării Dăncilă

"Date fiind evoluţiile recente, grupul PPE cere discutarea situaţiei statului de drept în România şi adoptarea unei noi rezoluţii despre derapajele guvernării Dăncilă. Am solicitat acest lucru săptămâna trecută la Bruxelles, în şedinţa fracţiunii parlamentare la care sunt afiliat din 2009 încoace", anunţa Cristian Preda.

PE a mai adoptat în 13 noiembrie 2018 o rezoluţie privind situaţia statului de drept în România.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.