Parlamentul a aprobat, joi, în unanimitate solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parlamentul a dezbătut şi a aprobat joi, solicitarea lui Klaus Iohannis cu privire la încuviinţarea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, a spus că au fost făcute mai multe recomandări şi propuneri care vor fi transmise după acest vot Preşedinţiei şi Guvernului. El recomandă Executivului să preia o parte din aceste solicitări, care vor ajuta la gestionarea crizei declanşate de pandemia de coronavirus.

Parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota. În unanimitate, senatorii şi deputaţii au aprobat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.