Parlamentarii PMP vor merge, marţi, la sediul Ministerului Sănătăţii pentru a discuta cu Florian Bodog după ce ministrul nu a dat curs unei invitaţii la Parlament săptămâna trecută pentru a discuta despre priorităţile României în ceea ce priveşte dezvoltarea unui sistem de sănătate eficient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Senatorii şi deputaţii PMP au decis să efectueze mâine, 19 Septembrie, la ora 10.00, o vizită la Ministerul Sănătăţii, în încercarea de a purta un dialog cu ministrul Bodog. Decizia parlamentarilor PMP de a se deplasa la Ministerul Sănătăţii  vine după ce ministrul nu a dat curs unei invitaţii la Parlament lansate de aceştia”, anunţă PMP într-un comunicat de presă.

Parlamentarii PMP i-au adresat săptămâna trecută ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, o invitaţie de a participa la o discuţie referitoare la priorităţile României în ceea ce priveşte dezvoltarea unui sistem de sănătate eficient şi metodele de cooperare în acest scop.

„Având în vedere faptul că ministrul nu a onorat invitaţia parlamentarilor PMP, deputaţii  şi senatorii PMP îl vor vizita pe Florian Bodog direct la biroul său de la Ministerul Sănătăţii”, precizează sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.