Parlamentarii AUR protestează, marţi, în faţa biroului preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, de la Parlament. Aceştia cer ieşirea UDMR de la guvernare, în urma vizitei private a preşedintelui Ungariei în România şi a declaraţiilor acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parlamentarii AUR au venit la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, cu o pancardă pe care scrie: UDMR, afară!

Liderul AUR, George Simion a afirmat că îl aşteaptă pe Marcel Ciolacu să îi transmită personal această solicitare şi a spus că au blocat şi o altă uşă prin care se poate intra în cabinetul preşedintelui Camerei. 

Luni seară, George Simion a protestat şi la Palatul Victoria, unde a vrut să intre în sediul Executivului. 

Alianţa pentru Unirea Românilor a solicitat, luni, prezenţa premierului Nicolae Ciucă în faţa Parlamentului reunit, pentru a explica în ce condiţii a avut loc vizita preşedintelui Ungariei în România.

AUR a mai anunţat că depune moţiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak, pentru atitudinea sa sfidătoare şi jignitoare la adresa românilor.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.