Parada Militară de Ziua Naţională s-a încheiat, fără incidente. Preşedintele Klaus Iohannis a dat mâna cu mai mulţi spectatori prezenţi la eveniment şi le-a urat” La mulţi ani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parada Militară de Ziua Naţională organizată în Bucureşti s-a încheiat, fără incidente.

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat din tribuna oficială imediat ce evenimentul a fost declarat închis, dar s-a oprit pentru a da mâna cu mai multe persoane şi a le ura ”La mulţi ani”.

Şeful statului a întrebat copiii pe lângă care a trecut dacă le-a plăcut defilarea.

Zeci de mii de persoane au urmărit defilarea care a avut loc pe Şos. Kiseleff, pe segmentul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei.

Aproximativ 4.000 de militari, între care 500 din străinătate, cu 200 de mijloace tehnice, au defilat în faţa a zeci de mii de spectatori, foarte mulţi dintre ei fiind copii.

Publicul poate vizita, până la ora 14.00, expoziţiile de tehnică militară, amplasate în zona Pieţei Presei Libere şi în zona Monumentului Infanterie (B-dul Kiseleff).

Preşedintele Klaus Iohannis găzduieşte, de la ora 18.00, o recepţiecu prilejul Zilei NAţionale. Evenimentul va avea loc la PAlatul Cotroceni, în Sala UNirii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.