Mai sunt doar 10 zile până când bucureştenii îşi vor alege noua conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 9 iunie, Capitala are de ales între Dreapta Unită şi stânga formată din PSD şi PNL.

Pe 9 iunie, Capitala are de ales între dezvoltare şi pomeni.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Pe 9 iunie, singura opţiune de dreapta este Nicuşor Dan şi candidaţii Alianţei Dreapta Unită la primăriile de sector şi echipa de consilieri generali Dreapta Unită! Ei reprezintă coşmarul partidului unic PSD-PNL. Ei sunt profesioniştii care îşi asumă angajamentul de a transforma Bucureştiul într-o adevărată capitală europeană.

Consilierii Dreapta Unită vor face echipă cu viitorul Primar General, Nicuşor Dan. Doar aşa putem reuşi dezvoltarea şi modernizarea Bucureştiului. Echipa de consilieri formată din Ştefan Florescu, Adrian Florescu, Cătălina Căşvean, Răzvan Sebe, Cătălin Vreme vor lupta alături de ceilalţi colegi pentru ca Bucureştiul să se dezvolte dinamic şi sănătos.

Ne dorim ca programul preşedintelui Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei, prezentat în 2020, să fie dus la îndeplinire. Este un plan cuprinzător care oferă soluţii pentru problemele acute ale Bucureştiului şi idei inovatoare pentru dezvoltarea lui.

Municipiul Bucureşti are nevoie de un Consiliu General care să lucreze pentru el şi locuitorii săi, nu împotriva adversarilor politici.

Un vot pentru PNL este astăzi un vot pentru PSD. Reţineţi acest lucru când mergeţi la vot!

Pe 9 iunie, singura soluţie pentru un Bucureşti modern este Alianţa Dreapta Unită!

Comandat de Partidul Mişcarea Populară - Alianţa Dreapta Unită USR - PMP - Forţa Dreptei, CUI 21240022

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.