Organizaţia Municipală Iaşi a PSD anunţă, chiar înaintea şedinţei CEx, că îl susţine pe Sorin Grindeanu şi Guvernul PSD-ALDE pe care acesta îl conduce în vederea punerii în aplicare a Programului de Guvernare ales de români în decembrie 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizaţia Municipală a PSD Iaşi consideră că pentru a performa şi a obţine rezultate, Guvernul trebuie sprijinit politic, în special de către conducerea partidului şi parlamentarii PSD, formaţiune care a propus actuala formulă guvernamentală.

”Atât Guvernul, cât şi Parlamentul şi întreaga Românie au nevoie, în primul rând, de stabilitate, pragmatism şi disponibilitate de dialog şi cooperare astfel încât aşteptările legitime ale cetăţenilor să poată fi împlinite. Organizaţia Municipală Iaşi consideră că PSD trebuie să evite conflictele interne şi disputele publice pe marginea guvernării, iar eventualele disfuncţii şi imperfecţiuni în activitatea politică, ca şi în cea guvernamentală trebuie discutate şi rezolvate cu sinceritate şi responsabilitate”, se mai arată într-un comunicat al filialei PSD Iaşi, postat pe pagina sa de Facebook.

Organizaţia Municipală Iaşi a PSD consideră că toţi membrii partidului trebuie să facă eforturi pentru ca ”formaţiunea politică să evite o premieră tristă, cu efecte de imagine greu de anticipat, în care un partid care a câştigat alegerile să îşi îndepărteze propriul Guvern la mai puţin de jumătate de an de la învestire fără un motiv bine fundamentat”.

”Organizaţia Municipală Iaşi a PSD are încredere în competenţele şi în buna credinţă a domnului Sorin Grindeanu şi are certitudinea că, cu sprjinul politic, dar şi uman necesar, acesta şi echipa sa de la Palatul Victoria pot avea rezultatele pe care ni le dorim cu toţii”, se mai arată în comunicat.

Organizaţia municipală PSD Iaşi este condusă de Paul Boişteanu, consilier local, apropiat de Mihai Chirica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.