Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, că în sesiunea extraordinară vor fi dezbătute în comisii şi, eventual, votate în plen două ordonanţe prin care se reglemenetază procedura de achiziţie a Cuminţeniei Pământului, precum şi ordonanţa "prin care s-au mărit nejustificat de mult salariile demnitarilor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut un Birou Permanent al Camerei Deputaţilor convocat cu un scop precis şi anume convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară pentru a da posiblitatea Guvernului României să lucreze. PNL a atacat la CCR legea de abilitare a guvernului de emite ordonanţe, adică de a putea lucra în perioada vacanţei parlamentare. Pentru a scoate Guvernul din această situaţie, de astăzi Camera Deputaţilor a intrat în sesiune extraordinară, deci practic este la lucru până la 31 ianuarie, iar la 1 februarie va începe sesiunea normală", a precizat Liviu Dragnea la Parlament.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că, în această sesiune extraordinară, pe lângă proiectele de lege care sunt deja pe agenda comisiilor de specialitate, vor fi dezbătute în comisii, întocmite rapoartele şi eventual votate în plen cele două ordonanţe prin care se reglemenetază procedura de achiziţie a ”Cuminţeniei Pământului”, precum şi ordonanţa "prin care s-au mărit nejustificat de mult salariile demnitarilor".

"E o ordonanţă pe care eu susţin să fie respinsă şi anume salariile demnitarilor să revină la valoarea de dinainte de această ordonanţă", a completat Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.