Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, vineri, că atunci când urci muntele îţi trebuie suflu, “nou sau vechi”, iar atunci când ajungi pe creste să fii deschis către toată perspectiva şi mai ales “să nu uiţi niciodată de ce ai urcat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Întotdeauna am intitulat Vâlcea Ardealul Olteniei. Este o zonă superbă cu tradiţii, o zonă cu oameni puternici, o zonă cu oameni aflaţi pe picioarele lor, o zonă în care întotdeauna m-am simţit foarte aproape. Noi ăştia care am trăit de o parte şi de cealaltă a muntelui simţim parcă lucrurile altfel, avem o altă percepţie asupra spaţiului, asupra înălţimilor, asupra modului în care trebuie să urci în viaţă. Când urci muntele îl urci la picior şi îţi trebuie suflu, nou sau vechi, îţi trebuie suflu, tată. Trebuie să duci, trebuie să fii pregătit să urci pas cu pas până ajungi pe creste şi mai ales trebuie să ai forţa ca atunci când ajungi pe creste să fii deschis către toată perspectiva şi mai ales să nu uiţi niciodată de ce ai urcat. Noi întotdeauna am urcat ca să dăm perspective comunităţilor locale pe care le conducem, judeţului, României, să dăm posibilitatea unei vieţi mai bune pentru concetăţnii noştri indiferent în ce localitate trăiesc”, a declarat Orban, la conferinţa de alegeri de la PNL Vâlcea. 
 
El a precizat că trebuie găsite soluţii pentru a fi garantate promisiunile electorale ale primarilor PNL. 
 
“Indiferent de constrângerile bugetare trebuie să găsim soluţiile pentru a garanta respectarea promisiunilor electorale ale primarilor PNL cu finanţare fie din fonduri guvernamentale, fie din fonduri europene, fie din alte resurse financiare”, a explicat Orban. 
 
De asemenea, în discursul său, preşedintele PNL i-a răspuns premierului Cîţu, care afirmase că s-a înscris prima oară în PNL în 1990.  
 
“M-am înscris în PNL în 1990, dar eu am rămas membru 30 de ani. Alături de dumneavoastră”, a transmis Orban liberalilor prezenţi în sală.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.