Preşedintele PNL, Ludovic Orban, că PSD-ALDE a scris o nouă ”marţea neagră” în istoria României şi că se vede cu ochiul limpede că un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, a capturat statul român şi foloseşte puterea obţinută în alegeri nu pentru a servi interesul cetăţeanului, ci pentru a încerca să scape de consecinţele infracţiunilor pe care le-au săvârşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Coaliţia PSD-ALDE, a scris o nouă «marţea neagră» în istoria României de după 1 ianuarie 2007, mai precis de la integrarea României în Uniunea Europeană. Astăzi, Comisia Europeană şi Parlamentul European au arătat clar că Guvernul şi majoritatea parlamentară PSD-ALDE sunt în afara valorilor europene, în afara principiilor europene, în afara reglementărilor care stau la baza funcţionării Uniunii Europene. Astăzi se vede cu ochiul limpede că un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, au capturat statul român şi folosesc puterea obţinută în alegeri nu pentru a servi interesul cetăţeanului român, şi pentru a-şi rezolva problemele personale, şi pentru a încerca să scape de consecinţele infracţiunilor pe care le-au săvârşit de-a lungul carierei lor politice”, a declarat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a spus că Raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi rezoluţia Parlamentului European arată foarte clar că ”Dragnea şi Tăriceanu şi camarila din jurul lor sunt antieuropeni, sunt împotriva Uniunii Europene şi pun în pericol toate beneficiile cetăţenilor români de pe urma apartenenţei României la Uniunea Europeană”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.