:Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat joi, la parlament, că tpţi parlamentarii PNL sunt prezenţi şi că moţiunea de cenzură va trece. El a dat asigurări că peste 233 de parlamentari vor vota El a explicat că, în afara celor 237 de semnatari din care a consemnat absenţa a trei păarlamentari, moţiunea va fi votată şi de minimum 10 parlamentari care nu au semnat,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orban a dat garanţii că moţiunea va fi adoptată, iar Guvernul Dănilă va pleca, spunând că cel puţine 10 parlamentari, în afara celor 237 de sembatari, vor vota.

”Toate dezinfrmările lansate de PSD în media sunt minciuni gogonate. Chiar dacă parlamentarii care vor să voteze au fost supuşi unor oferte care mai de care mai oneroase, sunt convins că acest Guvern va cădea”, ad eclarat Orban.

Întrebat pe câte voturi mizează, liderul PNL a replicat: ”În cea mai pesimistă evaluare vor fi 241 de voturi. În cea mai optimistă, 245”.

El a anunţat că toţi parlamentarii PNL sunt prezenţi şi a reafirmat că aceştia vor vota la vedere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.