Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că la Congresul PNL delegaţii sunt îndemnaţi să facă poză cu buletinul de vot şi cu cartea lor de identitate, transmiţându-le celor care vor să pună la cale acest lucru că nu vor putea controla niciun vot şi delegaţii nu vor accepta să voteze la comandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Orban a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, faptul că sunt filiale unde membrii PNL sunt incluşi în delegaţie doar dacă spun că votează la Congres cu Florin Cîţu. 
 
"Hai să nu facem pe naivii, ştim foarte bine că sunt filiale unde înainte de a fi introduşi în delegaţie candidaţii sunt chestionaţi dacă votează cu Cîţu sau nu, iar dacă spun că nu votează cu Cîţu şansa lor de a intra în delegaţie este foarte mică. Chiar şi dacă spun că votează cu Cîţu, sunt întrebaţi dacă acceptă să îşi fotografieze votul. Acum au inventat şi o altă şmecherie, nu mai merge că ştiu că pe WhatsApp se poate distribui un buletin de vot cu Cîţu încercuit, acum au inventat şi şmecheria care, de altfel, a şi fost aplicată la un sector al Bucureştiului şi văd că se generalizează, nu, tată, nu fotografie cu buletinul de vot, fotografie cu buletinul de vot şi cu buletinul tău ca să se vadă că tu eşti cel care a votat şi nu că este o fotografie pe WhatsApp”, a afirmat Orban. 
 
El a transmis celor care pun la cale aceste lucruri că nu vor putea controla niciun vot la Congres. 
 
"Vreau să le dau un mesaj colegilor mei care gândesc şi propagă astfel de lucruri. Renunţaţi înainte de a fi prea târziu. La Congres nu veţi putea controla niciun vot. Dacă dumneavoastră vă imaginaţi că cinci mii de delegaţi ai PNL vor veni şi vor accepta să fie în postura de slugi care să voteze la comandă şi la ordin înseamnă că nu cunoaşteţi Partidul Naţional Liberal”, a transmis liderul PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.