Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat că speră ca liberalii să nu ia o decizie care să pună, nu numai PNL în postura de prizonier al Partidului Social Democrat (PSD), ci întreaga Românie, menţionând că strategia sa este foarte simplă, fără PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Sper să nu se ia nicio decizie care să pună, nu numai PNL în postura de prizonier al PSD, ci să nu pună România în postura de prizonier al PSD, România să nu încapă din nou pe mâna PSD. Strategia mea e foarte simplă, fără PSD”, a declarat Ludovic Orban, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa. 
 
El a precizat că PSD a arătat joi, că nu mai este în opoziţie şi toate afirmaţiile împotriva Guvernului au fost minciuni de prostit poporul. 
 
“PSD nici măcar guvernele PSD nu le-a apărat aşa cum a procedat în cazul acestei moţiuni e de neînţeles comportamentul PSD. PSD a anunţat astăzi că nu mai este în opoziţie şi că toate declaraţiile emfatice împotriva Guvernului coaliţiei de fapt au fost baliverne şi minciuni de prostit poporul”,  a mai declarat Orban.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.