Premierul Ludovic Orban a criticat, duminică, actuala majoritate parlamentară despre care spune că „nu are nicio legătură cu interesul României”. „O spun limpede: nu ştiu ce se va întâmpla în Parlament, dar v-o spun clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament care n-are nici legătură cu interesul României. Nu-mi e teamă de ei”, spune primul ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem cu mandatul pe masă pentru a face ceea ce considerăm noi că este fundamental pentru România. Intrăm într-o perioadă tulbure, hai să fim cinstiţi, cu 21% în Parlamentul României şi cu o susţinere eterogenă care este asigurată de mai multe grupuri politice cărora celor mai mulţi le mulţumesc pentru sprijinul pe care ni l-au dat, dar în multe situaţii gândesc altfel decât noi, sunt încă prizonierii unor alte concepte de dezvoltare a României, cu 22% e foarte greu să guvernezi România”, le-a spus Ludovic Orban celor peste o mie de liebrali prezenţi duminică la Consiliul Naţional al partidului.

Acesta a afirmat  că nu ştie ce se va întâmpla în Parlament, dar că nu se lasă judecat de actuala majoritate parlamentară.

„O spun limpede: nu ştiu ce se va întâmpla în Parlament dar v-o spun clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament  care n-are nici legătură cu interesul României. Nu-mi e teamă de ei, şi indiferent de ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut: să răspundem aşteptărilor românilor, să ne ducem către fiecare român, să le arătăm visul nostru, credinţa noastră şi puterea de a le realiza. Să reuşim în toate alegerile care vor urma, indiferent că-s alegeri într-un tur, în două tururi, cu alegeri directe, cu alegeri indirecte, că vor fi parlamentare la termen sau anticipate, să câştigăm alegerile pentru că doar astfel România poate să ajungă la realitatea e care o visez eu şi o visaţi fiecare dintre voi!”, le-am mai transmis Ludovic Orban celor prezenţi.

Premierul a precizat că, de şapte ani, administraţia ”a fost populată cu oameni care nu vor să asculte de miniştri, care aleg calea cea mai uşoară, adică să nu facă nimic, care încearcă să împacheteze miniştrii spunându-se că nu se poate”.

„Vom curăţa administraţia”, a declarat Ludovic Orban, spunând că este important spiritul antreprenorial în ceea ce  îi priveşte pe angajaţii sistemului public.

Primul ministru a lăudat modul în care liberalii au făcut performanţă în administraţia locală, spunând că sunt „ani lumină” între administraţiile conduse de liberali şi cele conduse de PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.