Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iaşi, întrebat fiind dacă Mihai Chirica ar putea candida din partea PNL la Primărie, că se va face un sondaj de opinie foarte serios. "Vom vorbi după realizarea sondajului", a spus Orban. El a precizat că şi strategia liberalilor pentru Primăria Capitalei va fi stabilită după finalizarea sondajului de opinie pe Bucureşti şi după ce se va şti exact dacă vor fi sau nu alegeri în două tururi pentru primari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, la Iaşi, când va decide PNL numele candidatului pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban a spus că acest lucru se va întâmpla când se va finaliza sondajul pe Bucureşti, dar şi când se va şti "cu precizie" cum se vor organiza alegerile.

"Vom decide când vom finaliza sondajul şi când vom şti cu precizie cum se vor organiza alegerile. Noi de aia ne-am angajat răspunderea în faţa Parlamentului, punând pe masă mandatul Guvernului, pentru alegeri în două tururi pentru primari. Asta ne dorim şi asta îşi doresc majoritatea covârşitoare a românilor. În funcţie de aceste două elemente vom stabili strategia pentru locale“, a spus Ludovic Orban.

Cât priveşte candidatul PNL la Primăria Iaşi, Orban a spus că "şi aici vom da drumul la un sondaj de opinie foarte serios, pentru a identifica foarte clar care sunt opţiunile şi preferinţele ieşenilor“.

Întrebat dacă este posibilă o candidatură a actualului primar de Iaşi Mihai Chirica pe listele PNL, Orban a răspuns: "Vom vorbi după realizarea sondajului".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.