Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că se va vaccina când îi va veni rândul, potrivit priorităţilor din Strategia naţională. ”Dacă, în schimb, oamenii or să considere necesar să dau un exemplu, eu mă voi vaccina, vă spun sigur”, a precizat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, când se va vaccina anti-Covid şi a răspuns: ”Când îmi vine rândul”. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Dacă, în schimb, oamenii or să considere necesar să dau un exemplu, eu mă voi vaccina, vă spun sigur. Mă voi vaccina, dar există o ordine de priorităţi care este stabilită prin Strategia de vaccinare şi aceasta trebuie respectată”, a adăugat premierul. 
 
Acesta a explicat că demnitarii nu fac parte din categoriile prioritare la vaccinare. 
 
Strategia de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în România va fi prezentată vineri după-amiază, după ce a fost aprobată de Guvern şi, ulterior, de Consiliului Suprem de Apărare a Ţării şi a fost publicată în Monitorul Oficial.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.