Preşedintele PNL Ludovic Orban afirmă, după după întâlnirea cu cel pe care îl numeşte prietenul său şi al României, liderul PPE Joseph Daul, că au fost amândoi de acord că nu serveşte nimănui conflictul generat de acei lideri orbiţi de interese personale cu UE, întrucât nu face decât să slăbească pozitia ţărilor pe care le reprezintă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am discutat astăzi, înaintea Summitului european de la Sibiu, cu prietenul meu şi al României, preşedintele PPE, Joseph Daul, despre miza majoră a alegerilor din 26 mai pentru viitorul Europei şi al României. România este în primul rând în familia politică a Partidului Popular European, prin Partidul Naţional Liberal. (...) Am fost amândoi de acord că nu serveşte nimănui conflictul generat de acei lideri orbiţi de interese personale cu Uniunea Europeană, întrucât acesta nu face decât să slăbească pozitia ţărilor pe care le reprezintă şi să afecteze interesele generale ale cetăţenilor", spune Orban.

El mai afirmă că PNL este la masa deciziilor la cele mai importante momente ale UE, iar asta e în beneficiul tuturor românilor.

"PPE şi, odată cu el, Partidul Naţional Liberal va câştiga aceste alegeri şi va conduce în continuare Comisia Europeană, Parlamentul European şi Consiliul European. Garantăm împreună mai departe realizarea proiectului european, care ne-a dat cea mai lungă perioadă de prosperitate şi pace. PNL este singura forţă pro-europeană din România apreciată şi respectată la nivel european, care poate obţine beneficii pentru români", conchide liderul PNL.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.