Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune, referitor la nunta fostului ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi a senatorului PSD Claudiu Manda, că orice român care respectă tradiţiile şi pe semenii săi ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi. "Nici atei nu sunt ăştia, mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România", susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a criticat, duminică, la Cluj-Napoca, în discursul susţinut la regionala nord-vest a PNL, faptul că nunta Liei Olguţa Vasilescu şi lui Claudiu Manda a avut loc în timpul postului. 

"Am deschis dimineaţă televizorul şi nu mi-a venit să cred ce am văzut la televizor. Suntem în Postul Paştelui. Orice român credincios, orice român care respectă tradiţiile, orice român care îşi respectă semenii, ştie că în Postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi că am văzut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care nu au voie să se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia Bisericii şi care  ţin în această perioadă Postul Paştelui. Nici atei nu sunt ăştia, mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România", a afirmat el.

Nunta Liei Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, cu Claudiu Manda, senator PSD, a avut loc sâmbătă seară, la o sală de evenimente din apropiere de Craiova, la aceasta participând şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.