Ludovic Orban a declarat, întrebat miercuri despre disputa între deputatul AUR Dan Tanasă şi mai mulţi parlamentari ai USR-PLUS pe holurile Parlamentului, că va propune sancţiunile care se impun atunci când există comportamente care încalcă Regulamentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu sunt la curent sincer cu ce s-a întâmplat. Eu am fost în Biroul permanent, după care am făcut o analiză a proiectelor de lege. Odată cu o nouă formaţiune... Evident, atunci când există comportamente care încalcă Regulamentul, care încalcă normele de conduită parlamentară, voi propune sancţiunile care se impun, dar nu sunt la curent cu incidentul”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat miercuri la Parlament despre disputa între deputatul AUR Dan Tanasa şi mai mulţi aleşi ai USR-PLUS. 

Deputatul AUR Dan Tanasă a avut o dispută pe holurile Parlamentului, după plenul Camerei unde a fost adoptat proiectul de lege privind desfiinţarea SIIJ. Acesta i-a spus deputatului USR-PLUS Silviu Dehelean că este un „păduche”, iar liderului deputaţilor USR-PLUS i-a transmis că este un „zero barat”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.