Viorel Caramă, prim-vicepreşedinte PNL Sector 2, a fost exclus luni din partid, decizia fiind luată în Biroul Executiv al PNL. Liderul liberal, Ludovic Orban, a susţinut că au fost aplicate prevederile legale "pentru cine vorbeşte în afara partidului şi nu respectă deciziile acestuia".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de excludere a lui Cataramă din PNL a fost luată în Biroul Executiv al PNL, la propunerea lui Ludovic Orban, care a invocat atacurile acestuia la adresa partidului.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus că va fi luată aceeaşi decizie în cazul tututor membrilor partidului care "se duc şi transmit informaţii negative despre PNL".

"Am aplicat statutul. Cine are de exprimat puncte de vedere, are cadrul partidului la dipoziţe. Eu am permis, ba chiar am încurajat exprimarea punctelor de vedere de către colegii mei în interiorul partidului. Cine vorbeşte în afara partidului , cine nu respectă deciziile partidului, cine se duce şi transmite informaţii negative despre PNL în mass-media, voi aplica prevederile", a spus Ludovic Orban.

În 6 mai, Viorel Cataramă anunţa, la conferinţa filialei Bucureşti, că vrea să fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primăria generală. Cataramă susţinea că sunt colegi care îi propun să facă o alianţă cu Dacian Cioloş, pe care îl numea "un impostor care a supt seva din PNL".

El a intrat de mai multe ori în conflict cu actuala conducere a PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.