Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că, dacă va fi luată în cadrul coaliţiei o decizie de susţinere a amendamentului propus de Florin Roman privind un număr limitat de călătorii gratuite cu trenul pentru studenţi, atunci îl va susţine şi el. "A depus amendamentul, vedeţi că l-a depus fără semnătura mea", a menţionat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Orban a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, dacă va susţine amendamentul lui Florin Roman privind un număr limitat de călătorii gratuite pe calea ferată pentru studenţi.
 
"Voi face ce se hotărăşte în cadrul coaliţiei. (...) A depus amendamentul, vedeţi că l-a depus fără semnătura mea, dacă se va lua o decizie în coaliţie de a susţine acest amendament, îl voi susţine şi eu”, a transmis Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.