Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că s-a stabilit ca pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a plenului să fie inclusă numirea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului. "(...) procedura de numire a noului preşedinte presupune o alegere între membrii CNA, alegere care a avut loc, a fost votată pentru funcţia de preşedinte Cristina Pocora şi vom înscrie pe ordinea de zi a plenului practic decizia de numire a noului preşedinte al CNA”, a susţinut Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a declarat, joi, că în următoarea şedinţă a plenului va fi înscrisă pe ordinea zi decizia de numire a noului preşedinte al CNA. 
 
"Am decis înscrierea pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe a plenului, indiferent că e şedinţa de marţi în care se dezbate şi se votează moţiunea de cenzură sau va fi o altă şedinţă convocată, şi numirea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului. Conform procedurilor legale, după respingerea raportului CNA este demis de drept preşedintele, lucrul acesta s-a întâmplat, procedura de numire a noului preşedinte presupune o alegere între membrii CNA, alegere care a avut loc, a fost votată pentru funcţia de preşedinte Cristina Pocora şi vom înscrie pe ordinea de zi a plenului practic decizia de numire a noului preşedinte al CNA”, a anunţat Orban.
 
În 15 iunie, comisiile de cultură reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins raportul de activitate al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pe anul 2020.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.