Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, spune că în orice ţară civilizată atunci când un partid rămâne fără preşedinte se face congres într-o săptămână şi că nu se poate sta cu interimat la nesfârşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În orice ţară civilizată din Uniunea Europeană, din care facem parte, când partidul rămâne fără preşedinte se face congres într-o săptămână şi se rezolvă situaţia. Nu poţi să stai cu interimat la nesfârşit ca să pui în practică ceea ce avem noi de pus în practică”, a declarat Oprişan, vineri, la ieşirea din şedinţa Comitetului Executiv al PSD.
Întrebat dacă doreşte funcţie de preşedinte executiv al partidului, Oprişan a răspuns: “Sub nicio formă”.
Atunci când jurnaliştii l-au întrebat dacă nu vrea să facă tandem cu Viorica Dăncilă în fruntea PSD, Oprişan a spus: “Doamna Dăncilă este o femeie extraordinară şi un om politic care are multe de spus în România şi eu cred că la ce voinţă are să facă bine românilor o să....”
Oprişan a menţionat că nu a discutat cu lideri de filiale pentru a-i asigura majoritate Vioricăi Dăncilă în cadrul şedinţei de vineri, şi că ce are de zis spune în interiorul partidului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.