Preşedintele interimar al UNPR, Neculai Onţanu, le-a transmis colegilor de partid că plecarea celor şase deputaţi la PSD nu afectează în niciun fel partidul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Decizia foştilor noştri colegi de a-şi căuta destinul politic la PSD le aparţine, nu afectează UNPR nici pe termen scurt, la alegerile locale, nici pe termen lung, în perspectiva alegerilor parlamentare. (...) Fac un apel la calm către toţi colegii mei şi le transmit să nu se lase influenţaţi de aceste evoluţii sporadice”, a transmis Onţanu prin intermediul unui mesaj pe Facebook adresat membrilor UNPR.

Preşedintele interimar al UNPR a mai subliniat că toate eforturile conducerii partidului sunt concentrate pe campania electorală.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Atenţia şi efortul nostru în acest moment sunt concentrate pe dezvoltarea aparatului de campanie electorală. Nu avem motive de îngrijorare, întrucât nu au avut loc evoluţii pe care să nu le fi prevăzut sau la care să nu ştim să răspundem”, a mai transmis Onţanu. 

Deputaţii UNPR Liviu Codîrlă, Tudor Ciuhodaru, Liliana Mincă, Adrian Diaconu, Ştefan Dalca şi Ion Pârgaru au anunţat, miercuri, conducerea Camerei Deputaţilor că se vor afilia grupului PSD.

Anunţul trecerii acestora de la UNPR la PSD a fost făcut, miercuri, în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, însă afilierea lor la grupul social-democrat se va oficializa abia la începutul săptămânii viitoare, în prima şedinţă de plen.

Potrivit unor surse politice, cei şase deputaţi şi-au pregătit şi adeziunile pentru a se înscrie oficial în PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.